fbpx
Wielerkleding 2020-04-22T10:18:58+01:00

WIELERKLEDING

Wielershirt Tour d’Utrecht 2020

Het wielershirt van de zesde editie van de Tour d’Utrecht is bekend! Met 62% van de stemmen is het blauw-rode ontwerp de absolute winnaar. Zowel het wielershirt als de bijpassende wielerbroek zijn los te bestellen!

WIELERKLEDING BESTELLEN!

Passen

Ben je niet zeker van je maat? Geen probleem, je kunt het wielershirt passen! Dit kan bijvoorbeeld bij Trek Bicycle Utrecht (Koningsweg 27) en bij Mantel Utrecht (Hertogswetering 171).
Zo weet je zeker dat je niet de verkeerde maat besteld, want het is niet mogelijk om te wisselen van shirtmaat. Alleen als we op de dag van het evenement nog shirts op voorraad hebben, kunnen deze geruild worden bij de ruilservice stand.

Aan de hand van de maattabellen hieronder kun je jouw shirtmaat bepalen, tip:

  • Laat iemand anders je maat opmeten;
  • Laat je armen ontspannen langs je lichaam hangen;
  • Meet je borstomvang onder de oksels en meet het breedste gedeelte van je borstkas;
  • Als je tussen twee maten in zit, neem dan liever de grotere maat;
  • Ben je gewend om je shirt wijd te dragen, neem dan een maat groter.

PowerBar sportpakket 

Je kunt tijdens het inschrijven nu een speciaal sportvoedingspakket van PowerBar bijboeken voor slechts € 10,- . De winkelwaarde bedraagt € 15,-. Het pakket bevat een Natural Energy Cereal Bar, twee Powerbar Hydrogels, Powergel Shots, een Protein Plus Bar en een Powerbar Bidon. Je kunt het pakket tijdens de Tour d’Utrecht voorafgaand aan je start of na de finish bij de Powerbarstand ophalen, ook is het mogelijk om het pakket op te halen tijdens één van de ophaal momenten.