fbpx

Wat betekent het Coronavirus voor de Tour d’Utrecht?

Wat betekent het Coronavirus voor de Tour d’Utrecht?

Het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) is ons natuurlijk niet ontgaan. Scholen gaan dicht, horeca wordt gesloten en veel evenementen worden afgelast of verplaatst. Het Coronavirus houdt werkelijk de hele wereld bezig. Wat betekent dit precies voor de Tour d’Utrecht?

Veel mensen zullen zich afvragen of de Tour d’Utrecht nog wel doorgaat op 28 juni. Deze onzekerheid kunnen wij volledig begrijpen. Het advies en de maatregelen van het RIVM en de overheid zijn voor ons leidend. Aangezien het Coronavirus zich verspreidt van mens op mens, heeft het RIVM geadviseerd om alle grote evenementen af te gelasten tot 1 juni. Hoe minder plaatsen er zijn waar veel mensen bij elkaar komen, hoe minder snel het virus zich kan verspreiden. De Tour d’Utrecht vindt pas eind juni plaats en daarom zien wij geen aanleiding om het evenement op dit moment af te gelasten of te verplaatsen. We laten alle voorbereidingen dan ook in volle vaart doorgaan.
Wel willen we je graag meegegeven dat de gezondheid van onze medewerkers, vrijwilligers, deelnemers en alle andere mensen die betrokken zijn bij het evenement onze grootste prioriteit heeft. We volgen de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en houden het advies en de maatregelen van het RIVM en de overheid scherp in de gaten. Via onze website en socialmediakanalen zullen we jullie blijven informeren.
Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar info@tourdutrecht.nl.
By | 2020-03-24T12:42:11+01:00 maart 23rd, 2020|Nieuws|0 Comments